Cecilie Hother afslører: Siger farvel på ubestemt tid

10/10/21 08:03

Sarah Steenfeldt

Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Nu deler den populære vejr- og tv-vært at familien rejser.

Cecilie Hother kommer ikke til at være på skærmen hos TV 2 foreløbig - og det er der en helt særlig grund til. 

Hun har afsløret overfor blandt andet B.T. og på sin Instagram-profil. 

Sammen med sin mand og to børn drager Cecilie Hother nu afsted mod varmere himmelstrøg - og det er på ubestemt tid, lyder meldingen. 

Først går turen til Fransk Polynesien hvor familien skal bruge den første halvanden måneds tid. Hvor turen går hen derefter er ikke helt fastlagt - men vejr- og tv-værten slår fast, at familien med sikkerhed først vender retur til Danmark i 2022. 

Privat danner Cecilie Hother par med ægtemanden Thomas Gregers Honoré, sammen har de børnene Ellinor på 5 år og Aksel på halvandet år.

Ifølge Cecilie Hothers Instagram-profil, så mangler hun stadig et par småting inden familien rejser - men hun er ved at nærme sig målet.

Store forventninger 

"Jeg synes stadig min “must do” - to do liste er alt for lang. Pakningen er heller ikke mirakuløst blevet færdig hen over natten. Mit hoved summer af småting jeg skal huske at pakke med, men som ligger et sted i huset. Og jeg bekymrer mig om jeg nu har det hele ect ect," skriver hun i et opslag.

Hun tilføjer også, at den forestående rejse har givet hende sommerfugle i maven.

"Men så er der sommerfuglene. De der skønne forventnings-rejse sommerfugle som tonser rundt i min mave og som bliver flere og flere!! De giver mig kæmpe smil på læben og glæde. Lige om hjørnet venter eventyret.. Når jeg lige har pakket kufferterne vel at mærke og og og …..," skriver hun.

Familiens rejseplaner bliver taget godt imod hos de mange følgere, som ønsker en god tur. 

Den lange rejse bliver sønnen Aksels første rejse, da han er født under corona. Og netop corona er også årsagen til, at det kun er familiens første destination i Fransk Polynesien der er helt på plads. 

"Vi har det første stop, hvor vi tager så langt væk, som man næsten kan komme, og resten har vi nogle grove planer om. Men vi har jo også den modspiller, der hedder corona, der gør, at det hele kan ændre sig hele tiden, så vi derfor tager vi det, som det kommer, fordi det er jo sikkerhed først og fremmest," fortæller Cecilie Hother til B.T.