Celine Dion diagnosticeret med uhelbredelig sygdom: Må aflyse alt

Af: Ida Hansson

|

08/12/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Celine Dion har afsløret, at hun er blevet diagnosticeret med Stiff Person Syndrome - en tilstand, der betyder, at hendes muskler spændes ukontrolleret.

Mest læste i dag

I en grådfuld Instagram-video fortalte 54-årige Celine sine følgere, hvorfor hun var nødt til at aflyse sin kommende Europa-turné. Hun har nemlig fået en ekstremt sjældne diagnose.

Der er i øjeblikket ingen kur mod SPS, som kan gøre den ramte til 'menneskelige statuer', nogle gange ude af stand til at gå eller tale.

Den canadiske superstjerne fortalte sine fans, at hun forsøger at gøre, hvad hun kan for at minimere symptomerne. Det skriver The Sun.

"Hej alle sammen, jeg er ked af det har taget mig så lang tid at nå ud til jer. Jeg savner jer alle sammen så meget og kan ikke vente med at stå på scenen og tale med jer personligt," siger hun i videoen.

"Som I ved, har jeg altid været en åben bog, og jeg var ikke klar til at sige noget før, men jeg er klar nu. Jeg har kæmpet med problemer med mit helbred i lang tid, og det har været rigtig svært for mig at møde mine udfordringer og at tale om alt det, jeg har været igennem. For nylig er jeg blevet diagnosticeret med en meget sjælden neurologisk lidelse kaldet Stiff Person Syndrome, som rammer 1 ud af 1 million mennesker," fortsætter hun.

Hun fortæller, at sygdommen indebærer, at hun får muskelspasmer. Spasmerne påvirker alle aspekter af hendes daglige liv, og forårsager nogle gange vanskeligheder når hun går, og når hun bruger sine stemmebånd til at synge, som hun før gjorde.

"Det gør mig ondt at fortælle jer, at det betyder, at jeg ikke vil være klar til min turné i Europa i februar," siger hun.

Hun afsluttede med at sige, at hendes hovedmål nu er at koncentrere sig om sit helbred.

Fans begyndte først at være bekymrede for Celines helbred i begyndelsen af ​​året, da hun aflyste de nordamerikanske datoer for sin Courage-verdensturné fra den 9. marts til den 22. april.

Før det var hun nødt til at aflyse starten på sit Las Vegas comeback-residency efter at have oplevet muskelspasmer.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig