Chok i X Factor: Offentliggør stor ændring få timer før finalen går i gang

Nyheder
I løbet af weekenden skal det sidste slag udkæmpes. Foto: TV2
Intet bliver som sædvanligt i årets X Factor-finale!

Mest læste i dag

Nu er der kun få timer til, at årets X Factor-finale sættes i gang. Årets finale kommer på mange måder til at spejle den sæson, der er løbet over skræmen i foråret. Her har intet nemlig været, som det plejer. Allerede først i marts satte coronaen en effektiv stopper for talentprogrammet, der måtte gå på en ufravillig pause lige der, hvor konkurrencen var ved at blive spændende.

Fredag i sidste uge vendte det populær program så tilbage. Og allerede i denne uge er det blevet tid til finalen. 

Normalt afvikles en finale i programmet på en aften, men i år har de danske arrangører taget et format til sig, som man kender fra udenlandske udgaver. Her har man fravalgt et stort liveshow i fx Horsens, men istedet lader man finalen strække sig over to tv-transmiterede liveshows, hvor vinderen findes. Dette kan vi glæde os til i Danmark i denne weekend. 

Vink farvel til festival

Det er dog ikke kun finalens format, der er ændret. Det er præmien også. Intet er som bekendt, som det var før coronaen. Det samme gælder for præmien for en sejr årets konkurrence. Allerede i februar blev det meldt ud, at årets vinder skulle optræde på dette års udgave af Smukfest. Derudover ville vinderen også modtage e n pladekontrakt med Sony Music og en tur til et pladestudie i italienske Milano. 

Pladekontrakten er stadigvæk i spil, men grundet coronaen aflyses både turen til Milano samt optræden Smukfest. Det betyder dog ikke, at der ikke er noget at konkurere om. 

'"Vinderen skal i samarbejde med et skræddersyet team skrive og indspille en EP og kan se frem til at få lavet en stor musikvideo af første udgivelse i eget navn. Sidst, men ikke mindst, modtager vinderen udstyr til et professionelt hjemmestudie, der gør det muligt at indspille egen musik som mange andre af landets store kunstnere," lyder det i pressemeddelelsen.  

 

Anbefalet til dig