Chokerende fund: 4 fundet døde på strandhotel

04/04/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Ingen umiddelbar information om nationaliteter eller identiteter vides endnu.

Mest læste i dag

Fire lig er blevet fundet nær en strand i den mexicanske ferieby Cancún. Der er ingen umiddelbare oplysninger om ofrenes nationalitet eller identitet.

Meddelelsen om dødsfaldene kom mindre end en uge efter, at en amerikansk turist blev skudt i benet i den nærliggende by Puerto Morelos.

Anklagere sagde oprindeligt, at tre lig blev fundet mandag på en strand nær et af Cancúns strandhoteller langs Kukulkan Boulevard.

De tilføjede derefter, at et fjerde lig blev fundet på samme grund, hvilket bringer antallet af ofre op på fire. Det skriver The Guardian.

Anklagere i den caribiske kyststat Quintana Roo sagde, at to mistænkte var blevet tilbageholdt i drabene. De sagde, at dødsfaldene blev undersøgt, men de ikke gav nogen dødsårsag.

I sidste uge i Puerto Morelos blev en amerikansk turist tilnærmet af flere mistænkte, og de skød ham i benet. Motivet er endnu ikke kendt.

Den sårede mand blev bragt til et hospital i Cancún, og hans skade blev vurderet til ikke at være livstruende.

Det amerikanske udenrigsministerium udsendte en rejseadvarsel tidligere på måneden, hvor de bad rejsende om at "udvise øget forsigtighed", især efter mørkets frembrud, på Mexicos caribiske strandresorts som Cancún, Playa del Carmen og Tulum, som tidligere har været plaget af narkorelateret vold.

Cancún og Maya-rivieraen i den sydlige del er kronjuvelerne i Mexicos turistindustri, der tiltrækker millioner af turister hvert år. Dog har regionen været plaget af vold, da narkokarteller bestrider afpresningsketsjere og lokale 'narkomarkeder'.