Chokerende udvikling i træfældningssagen: Politiet udsender pressemeddelelse

Foto: Presse-fotos.dk
En 55-årig mand mistede tirsdag livet til et væltende træ. Nu deler Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi chokerende nyt.

Mest læste i dag

Tragedien ramte Sorø tidligere denne uge, da en frygtelig hændelse kostede en 55-årig efterskolelærer livet under foruroligende omstændigheder.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har i kølvandet på denne hændelse anholdt i alt syv personer, med seks af dem på vej foran en dommer i et grundlovsforhør, der tegner konturerne af en dybere gåde.

De nye informationer kommer fra en ny pressemeddelelse fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Disse anholdelser fulgte efter en forfærdelig episode, hvor den 55-årige mand mistede livet, da et træ pludselig og fatalt væltede ned over hans bil.

Efterforskningen har ført til den konklusion, at træet blev fældet bevidst med en motorsav, hvilket kun tilføjer et lag af mystik og alvor til sagen.

"Jeg blev ringet op og fortalt, at en af vores lærere var død i en ulykke. Derefter samlede vi eleverne, fortalte dem det og prøvede at bearbejde det med dem så godt som muligt," fortalte efterskolens forstander til B.T., og delte den dybe sorg, som nyheden har skabt.

"Vi kommer til at savne ham meget. Han var en god lærer med godt humør og altid hjælpsom. Så det er et stort chok det her."

De yngre mænd, som nu er anholdt i sagen, står over for alvorlige anklager, og politiet har endnu ikke afvist muligheden for yderligere anholdelser, da de dykker dybere ned i de dystre omstændigheder, der førte til denne tragedie. Den syvende anholdte er dog blevet løsladt og vil ikke blive fremstillet ved det forestående grundlovsforhør, der er sat til at finde sted ved Retten i Næstved kl. 13.30, med anmodning om lukkede døre fra anklagemyndighedens side.

Anbefalet til dig