Chokerer i bybus: Mand bruger stor slange som mundbind

15/9/20 13:15

Christian Granhøj Skouboe

Manden med det noget alternative mundbind. Foto: Alison Jones
"Først troede jeg bare, at han havde en rigtig funky maske på, men så tog han den af og lod den kravle rundt."

En mand havde mandag valgt et noget alternativt mundbind, da han tog bussen i den engelske by Salford. England har været hårdt ramt af coronaen, og ligesom i Danmark, så er værnemidler blevet en fast del af hverdagslivet. Manden fik dog alligevel sine medpassagerer til at spærre øjnene noget op, da hans mundbind pludseligt begyndte at bevæge sig.

Det fortæller den britiske avis Manchester Evening News

Ifølge de andre passagerer på bussen så var manden mandag aften om bord på den bus, der kører fra den mindre by Swinton og ind til centrum af storbyen Manchester. 

Foto: Alison Jones

Foto: Alison Jones

 

Stoppede ikke der

Avisen Manchester Evening News har været i kontakt med flere af bussens passagerer. Udover at være chokerede over det anderledes syn, så forklarer en af passagerne, at synet var "bestemt underholdende". 

En 46-årig, der ikke ønsker sit navn oplyst, men fortæller, at han stammer fra Swindon fortæller, at det anderledes syn startede allerede, da manden steg på bussen. 

”Han havde slangen viklet rundt om sit ansigt som en maske, da han steg på bussen," udtaler den 46-årige.

En ting var dog, at manden medbragte slangen på bussen. Han lod den dog ikke sidde stille. Det fortæller passagererne. De andre rejsende på bussen kunne forfærdet se til, imens manden tog slangen af og lod den hygge sig lidt på håndtagene rundt omkring i bussen. 

 

Manden slap slangen fri, så den kunne hygge sig i bussen. Foto: Alison Jones

Manden slap slangen fri, så den kunne hygge sig i bussen. Foto: Alison Jones