Chokeret landsholdslegende bestjålet under kamp: Nu udlover han en dusør på 5000 kroner

Af: Mie M.B

|

18/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Uret havde stor sentimental værdi og var tiltænkt som arvestykke for børnene

Mest læste i dag

En rutineret Bjerringbro-Silkeborg-spiller, Morten Olsen, oplevede en ubehagelig episode under en opvisningskamp i Gødvad Hallen tirsdag aften. I løbet af opvarmningen fik han stjålet sit kostbare Rolex Deepsea-ur, som indeholder OL-ringe og Rio 2016 som inskription på bagsiden af låsen. Uret, købt af flere landsholdsspillere efter OL-triumfen, har en aktuel værdi på omkring 100.000 kroner. Det skriver Midtjyllandsavis.

Selvom spillerne blev forsikret om, at omklædningsrummene ville være aflåst, blev de konfronteret med en ubuden gæst, da de vendte tilbage efter opvarmningen. Fra en toilettaske gemt i bunden af en sportstaske var Morten Olsens dyrebare ur forsvundet.

Den erfarne playmaker er tydeligt påvirket af tabet og udtrykker sin frustration: "Jeg er utrolig ked af at have mistet uret. Vi fik at vide, at både den ene hal og omklædningsrummene blev låst af. Ellers havde jeg selvfølgelig ikke ladet det ligge der."

For at øge chancerne for at få uret tilbage udlover Morten Olsen en dusør på 5000 kroner. Han understreger, at uret har sentimental værdi og er ment som et arvestykke til hans børn. Olsen appellerer til eventuelle vidner om at træde frem og dele oplysninger, og en potentiel observatør har rapporteret at have set en ung mand i hættetrøje forlade hallen.

Morten Olsens opfordring til samarbejde strækker sig til både Bjerringbro-Silkeborg og lokalt politi, der bedes informeres om eventuelle oplysninger vedrørende det stjålne ur.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig