Chokeret mor: Min 18-årige datter skulle sutte på en agurk

11/01/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
En blot 18-årig pige kom i kontakt med en fremmed mand, der udgav sig for at være caster fra Tanja Grundwalds virksomhed. Manden bad blandt andet pigen udøve oralsex på en agurk, for at få en rolle.

Mest læste i dag

18-årige Mia Nørgaard var kommet i kontakt med en mand, som udgav sig for at være casteren Tanja Grundwald, der er datter af den afdøde Olsen Banden-skuespiller, Morten Grundwald.

Manden ville have den unge pige til at vise sig afklædt i forbindelse med, at hun kunne få en rolle i en film, og da der var skabt tillid mellem de to parter, valgte den fortsat ukendte mand at bede den unge pige om noget meget bizart.

Det fortæller Mia Nørgaards mor, Hanne Nørgaard, i et interview med B.T.

“Personen fortalte, at Mia nu var i top-fire over mulige kandidater til rollen, men at de lige blev nødt til at teste, om hun kunne 'bryde sin komfortzone,” fortæller Mias mor, Hanne Nørgaard til B.T og fortsætter:

“Personen ville derfor have, at min datter skulle simulere et blowjob på en agurk,” lyder det fra kvinden.

Anmeldt til politiet

Afsenderen af forespørgslen er en fortsat ukendt mand, der havde kopieret Tanja Grundwalds email og udgivet sig for at komme fra hendes virksomhed.

Det har han gjort flere gange, og på et tidspunkt begyndte Tanja Grundwald at få beskeder fra piger, som han havde udnyttet.

Casteren har meldt episoden til politiet, men det vides altså ikke, hvem manden er. En ting er dog sikkert, og det er, at der er tale om en mand, da en af pigerne har talt med ham, og her var det tydeligt en mandlig stemme i den anden ende.

 

Anbefalet til dig