Chokeret over date med landmand - Det havde hun ikke regnet med

Nyheder
Det var lyshårede Merle (i midten) som i gårsdagens afsnit af Landmand søger kærlighed, var på date med landmanden Mads. Programmet kan ses på TV 2 og TV 2 Play. Foto: Anders Brohus/TV 2
På en date i tirsdagens afsnit af Landmand søger kærlighed, blev en af pigerne noget overrasket.

Lige nu læser andre også

Spørgsmålene står ofte i kø, når man møder én, som kunne være en potentiel partner. Det gjorde de også på aftenens date mellem Merle og Mads - men det Mads spurgte om, kom noget bag på hende. Det skriver Ekstra Bladet.

Mads og Merle havde i gårsdagens afsnit alene tid, hvor der var mulighed for at komme omkring nogle lidt dybere spørgsmål, og tilsyneladende var der især et som pressede på hos Mads. Han vil nemlig gerne vide om Merle har tænkt sig at fortsætte med at se ud som hun gør nu, i fremtiden - og her mener landmanden om hun fortsat vil gå med makeup.

“Er det sådan, du vil se ud?” Spørger han hende direkte. 

Spørgsmålet lader ikke til at gøre den smukke pige usikker. Hun svarer lige så direkte tilbage, at det er sådan hun ser ud - men at det ikke har nogen betydning for hvordan hun er indvendig. Hun fortæller også at det selvfølgelig kommer an på hvad hun laver, om hun har makeup på. Eksempelvis vil det (hendes udseende, red.) selvfølgelig være anderledes hvis hun render og laver noget på gården - der vil både tøj og makeup være efter situationen. Men hun understreger også, at det er sådan hun ser ud.

Vil ikke lave om på sig selv

Mads vil dog gerne vide mere konkret om hun har makeup på hver dag, og dertil svarer Merle at det har hun ikke, men når hun skal noget, har hun. Hun siger også til den unge landmand at hun godt kan høre, at han ikke er så meget til den slags. 

“Sgu da ikke, når man er så pæn som dig. Så er det slet ikke nødvendigt. Så ser man ikke den rigtige person,” siger Mads.

Det er Merle dog ikke enig i, hun siger at hun er den samme person indeni - ligegyldigt hvordan hun se ud.

Da snakken går på om Merle har i sinde og slippe det, så siger hun, at det kan hun sagtens - men at hun ikke vil lave om på hende selv eller hendes værdier for en fyr. 

Hun fortæller at hun både kan gå ud og rulle sig i en mudderpøl i urtehaven og blive beskidt, men hun kan også godt lide at lægge makeup. 

Mads konstaterede at han så frem til at se hende uden makeup.

Det var landmanden Mads, der gerne ville vide mere om Merles makeup. Foto: Foto: Anders Brohus/TV 2

 

Anbefalet til dig