Chokfund i dansk shoppingcenter

26/10/20 09:50

Sarah Steenfeldt

Foto: Facebook/City2
Efter at have været på fri fod i fire år, blev en stor slange langt om længe fundet - dog i knap så god stand, som da den forsvandt.

Mon ikke at der var nogen, som spærrede øjnene ekstra meget op, under et tjek af en elevator i City2. 

Elevatorerne i shoppingcentrene tjekkes ti gange årligt, og under et af disse tjek, fandt man noget som bestemt ikke plejer at befinde sig i elevatoren. 

For fler år tilbage - faktisk nærmere bestemt fire år - forsvandt en stor slange fra en dyrehandel i centeret. På trods af store eftersøgninger, så fandt man aldrig den undslupne fange. Men nu er den så dukket op igen, dog ikke længere i live. Det var en noget indtørret slange, som hang i elevatoren i City2.

Det lader dog til, at slangen har været i live et godt stykke tid, for elevatoren bliver tjekket flere gange årligt. Men mandag i sidste uge dukkede den altså langt om længe op igen. Det lader til at slangen i fire år har boet i den lange skakt under centeret, samt i de resterende af centerets underjordiske arealer. 

Flere dyr er forsvundet

Marketingchef Litten Camilla Bloch fortæller at slangen ikke har været synlig for kunderne i City2 og at den er blevet fundet i en af centerets vareelvatorer. 

Slangen er ikke det eneste dyr, som er forsvundet fra dyrehandlen. Engang forsvandt også en edderkop fra dyrehandlen - om slangen havde ene finger med spillet her vides ikke - men det kan marketingchefen ikke afvise.

City2 har fortalt om hele episoden på deres Facebook-side.

"City2 rummer på mange spøjse ting 
For år tilbage havde vi en dyrehandler i City2. En dag fik vi at vide, at de manglede en slange i deres dyrehold  ....
OG den har vi så fundet nu  i en elevatorskakt i City2. Den er dog noget indtørret og tyndere end da den hyggede sig i Bonnie Dyrecenter" Skriver de til opslaget, hvor de deler et billede af den nu afdøde slange. 

Du kan se hele opslaget her: