Christian Degn handler i Lidl, Netto og Føtex - men dette kunne han aldrig drømme om at købe i supermarkedet

Af: Thea Andersen

|

09/10/2023

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Der er visse ting, Christian Degn ikke vil bruge sine penge på i supermarkedet.

Mest læste i dag

Mange har klare præferencer, når det kommer til dagligvarebutikker, mens andre er mere eller mindre ligeglade med, hvilken butik de går ind i.

Christian Degn, der i øjeblikket er aktuel som tv-vært i 'Nybyggerne' på TV 2, tilhører den sidste gruppe.

I et interview med B.T. afslører Christian Degn, at hans indkøbsvaner har ændret sig, efter at han er flyttet til Jylland. Tidligere handlede han primært ét sted, men nu er det blevet mere varieret.

"Nu elsker jeg rugbrød og har gjort det, siden jeg var lille. Tit har folk spurgt, hvordan jeg er blevet så høj, og svaret har altid været masser af rugbrød og letmælk. Så det har jeg taget med mig. Og køber altid rugbrød ved en rigtig bager. Det er en luksus, jeg nyder," siger han og tilføjer:

"Ellers handler jeg nok lige meget i Lidl, Netto og Føtex. Før handlede jeg kun et sted, men efter at jeg er flyttet til Jylland, er det lidt af det hele."

Ud over rugbrød finder man altid mælk til kaffen og leverpostej til rugbrødet i hans køleskab. Derudover er der også altid chilisaucer på køl hjemme hos Christian Degn og hans lille familie.

Selvom han bruger penge på mange af de ting, andre danskere gør, er der utallige ting, han ikke ville drømme om at bruge penge på i supermarkedet. Det inkluderer plastikposer ved kassen, frostvarer, toastbrød og værktøj som skruetrækkere og boremaskiner.

Christian Degn har været vært på en lang række TV 2-programmer, blandt andet 'Hammerslag', 'Hvem vil være millionær' og 'Nybyggerne. Derudover har han også medvirket i flere tv-programmer, hvor han selv har været med i programmet og sidst men ikke mindst, haft flere af sine helt egne tv-programmer. 

Blandt andet kom man helt tæt på Christian Degn og hans far, i programmet 'Alt det min far ikke har lært mig'. Han har også i TV 2-serien 'Degn vil være far' sat fokus på et vigtigt emne. I årevis fulgte en hemmelighed nemlig den populære tv-vært. Det var, at han for år tilbage blev diagnosticeret med stærkt nedsat sædkvalitet, hvilket var en svær besked at modtage - derfor holdt han den for sig selv.

Han har gennem tiden fået kendskab til flere mænd, med samme lidelse, som heller ikke har delt den. I programmet sætter han derfor fokus på dette. I serien følger seerne Christian Degn og kæresten Trine, der brændende ønsker at blive forældre. Det lykkedes og i dag er de to forældre til lille Vagn.

Anbefalet til dig