Christian Degn starter 2024 med tårer på kinden

Af: Thea Andersen

|

02/01/2024

Nyheder
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
'Vi er begge rørte. Og lykkelige,' lyder det fra tv-værten.

Lige nu læser andre også

Statsminister Mette Frederiksen holdte traditionen tro i forbindelse med nytåret en nytårstale.

I talen nævnte hun blandt andet, at de vil tilbyde gratis fertilitetsbehandling til barn nummer to.

"Vi vil gerne indføre gratis hjælp til barn nummer to. Så der forhåbentlig kan komme en lillebror eller en lillesøster, og så endnu flere af jer kan skabe den familie, I drømmer om," lød det.

Og det skaber stor jubel hos blandt andre Christian Degn og hans forlovede, Trine Johst Vammen.

"Vi begynder 2024 med tårer på kinden. Sikke en nyhed i statsministerens nytårstale! Tak for at lytte @mette. Tak til @tv2danmark for, at I ville sætte barnløshed på dagsordenen," skriver den populære tv-vært i et opslag på Instagram og fortsætter:

"Vi er begge rørte. Og lykkelige."

Flere af tv-værtens følgere på Instagram havde samme reaktion på nyheden.

"Det var simpelthen den bedste nyhed længe. Er selv gravid efter knapt 5 åt i fertilitetsbehandling, så græd som en pisket da jeg så Statsministerens nytårstale," skrev en følger.

"Samme! Det var langt mere end hvad mine tømmermænd og slidte 1. Januars følelser kunne holde til," lød det fra en anden, mens en tredje skrev:

"Det er så fantastisk at de åbner op for flere forsøg og ikke mindre hjælp til nr 2. Vi fik en pige med ICSI og nr 2 kom til ved hjælp af donor."

Christian Degn og Trine Johst Vammen fandt hinanden gennem hans 'Nybyggerne'-kollega og ven Mette Helena. Parret er sammen forældre til lille Vagn, som er opkaldt efter sin oldefar, Christians bedstefar.

Anbefalet til dig