Christian Eriksen løfter sløret for sin fremtid

Nyheder
Foto: Shutterstock
Nu afslører fodboldspilleren selv sine planer

Lige nu læser andre også

Den 12. juni faldt Christian Eriksen om på banen i Parken med et hjertestop, da Danmark spillede EM-åbningskamp mod Finland. Siden da har han fokuseret på at komme sig ovenpå den forfærdelige episode.

For nyligt vendte midtbanespilleren tilbage til Milano fra Danmark. Her skal han gennemgå en række lægetjek, alt imens den 29-åriges professionelle fremtid afgøres. 

Lægerne på Rigshospitalet har indopereret en ICD-enhed i Christian Eriksen. Den har til formål at sikre, at han ikke rammes af et hjertestop igen. Det er livreddende indgreb, som dog kan sætte en stopper for hans karriere i italiensk fodbold, da der her er strenge regler for netop atleter med hjerteproblemer. 

Siden den skæbnessvangre aften i Parken har Eriksen været tavs om sin fremtid. Indtil nu. 

Udtaler sig om sin fremtid

Torsdag skiver den italienske avis Corriere dello Sport, at Christian Eriksen snart vil være at finde på fodboldbanen igen. Det mener midtbanespilleren i hvert fald selv, fortæller han til avisen. 

Det er første gang, at Christian Eriksen forholder sig offentligt til sin fremtid i professionel fodbold. Og der er gode nyheder til fans af den danske fodboldstjerne. 

"Om fire-fem måneder går jeg i gang med at spille igen," citerer avisen Christian Eriksen for at sige.

 

Anbefalet til dig