Christian Eriksen sender hilsen fra sygesengen

15/06/2021

Christian Granhøj Skouboe

Christian Eriksen er fortsat indlagt, men nu er dette foto blevet offentliggjort. Foto: DBU
Eriksen fortæller, at han fortsat skal undersøges

Mest læste i dag

Lørdag fik de fleste danskere nok et chok, da en af landets mest kendte fodboldspillere - Christian Eriksen - pludseligt dejsede om under landskampen mod Finland. Det er senere kommet frem, at fodboldspilleren fik et hjertestop og måtte have livgivende førstehjælp grønsværen. 

Siden har det været sparsomt med nyt fra Christian Eriksen. Han har siden lørdag været indlagt på Rigshospitalet og har koncentreret sig om at finde ud af, hvorfor han blev ramt af hjertestoppet. Istedet har han overladt kommunikationen til sin agent Martin Schoots, kammeraterne på landsholdet og Kasper Hjulmand, der er Danmarks landstræner. 

Nu sender Christian Eriksen selv dog en hilsen fra sygesengen. Den er blevet videreformidlet af DBU, der har delt et billede og en note fra Eriksen på blandt andet Twitter. 

Siger tak

Christian Eriksen er fortsat indlagt, men nu takker han altså alle dem, der har tænkt på ham og hans familie i den svære tid. 

Foto: DBU

"Hej allesammen! Stor tak for jeres søde og fantastiske hilsner og beskeder fra hele verden," skriver midtbanespilleren, inden han fortsætter: "De betyder meget for både mig og min familie"

Videre i beskeden giver Christian Eriksen en status på, hvordan han har det. 

"Jeg har det godt - under omstændighederne. Jeg skal fortsat undersøges på hospitalet, men jeg føler mig okay."

Selvom Christian Eriksen selv er stemplet ud af årets EM, betyder det ikke, at han ikke skal følge med i landsholdets næste kampe, fortæller han. 

"Nu vil jeg heppe på drengene på landsholdet i de næste kampe. Spil for hele Danmark," skriver Christian Eriksen. 

 

Anbefalet til dig