Christian Eriksen skal opereres

Foto: Shutterstock

Nu er der nyt om den danske fodboldspiller

Nu fortæller DBU, at Christian Eriksen skal have indopereret en såkaldt ICD - en hjertestarter - da han har et problem med en hjerterytmeforstyrrelse. Det fortæller DBU på Twitter torsdag. 

Det er landsholdets læge Morten Boesen, der også var tilstede på banen, da Christian Eriksen fik hjertestop, der bekræfter oplysningerne. DBU fortæller, at han løbende har været i kontakt med både Christian Eriksen samt staben på Rigshospitalet. 

"Efter at Christian har gennemgået diverse hjerteundersøgelser, er det blevet besluttet, at han skal have indopereret en hjertester, en såkaldt ICD-enhed. Dette giver man efter hjertestop udløst af hjerterytmeforstyrrelse," udtaler landsholdslægen Morten Boesen.

Læs også

Læge afslører: Det sagde Christian Eriksen, da han kom til live igen

Sådan reagerer Christian Eriksen

Det sendte chokbølger fra Danmark og gennem det meste af verden, da den danske fodboldspiller Christian Eriksen lørdag aften kollapsede på grønsværen i Parken under landsholdets kamp mod Finland. Eriksen fik hjertestop og måtte have livgivende førstehjælp. Siden blev han fragtet til Rigshospitalet i en ambulance. 

Landsholdets læge Morten Boesen fortæller nu, at Christian Eriksen er afklaret med beslutningen om, at han nu skal have en hjertestarter indopereret. Det har været en beslutning, som mange eksperter har givet deres besyv med på. 

"Christian er helt afklaret med beslutningen, og planen er forelagt kollegaer nationalt og internation, som alle entydigt anbefaler det samme," udtaler Morten Boesen, inden han fortsætter: 

"Vi opfordrer til at give Christian og familien ro den næste tid." 

Læs også

Chok på dansk skole: Ofrene er mellem 8 og 13 år

 

 

Læs også