Christiane sætter ord på stor sorg: 'Livet er smukt'

17/06/2022

Mathias Busekist

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Christiane Schaumburg-Müller har koblet flere ord til tabet af sønnen.

Mest læste i dag

Christiane Schaumburg-Müller og hendes forlovede, Daniel Åxman, blev for få uger siden overvældet af ubærlig sorgmodighed. 

Førstnævnte kunne nemlig bekræfte den hjerteskærende nyhed, at de havde mistet deres søn. 

Sønnen, som hun bar i 21 uger, fik navnet Columbus, og han efterlod hende i det hun selv har kaldt et "følelsesmæssigt hul". 

Hun har nu i to Instagram-stories koblet flere ord til sorgen, hun har følt i den seneste tid. 

"Sorg er jo meget personligt og følsomt. For mig kommer og går den. Jeg kan høre en sang, der gør rør mig, og så kommer det pludselig væltende. Eller jeg kan finde babyting, jeg allerede havde købt i en skuffe og få et stik i maven," skriver hun. 

Hun fortæller herefter, at hun midt i sin største sorg også er blevet overvældet af andre følelser, herunder stærke følelser til sin forlovede, familien og livet.

"Det, min kæreste og jeg gennemgik har forbundet os mere end nogensinde. Og midt i alt det tragiske oplevede vi også noget af det smukkeste. Vi blev forældre til en lille dreng. Sammen. Den dag. Det var enormt rørende. Sårbart. Blottende og forenende. Livet er smukt," skriver hun og tilføjer, at hun holdes kørende at det kæmpe kærlighedsrus, hun har følt til sin søn og familien. 

Hun bliver dog også holdt kørende af sin søn Constantin, som hun har sammen med Liam O'Connor. 

"Som jeg har sagt før, har jeg svært ved at blive gravid og kender alt til den identitetskrise, der følger med, når man ikke kan. Men nu er virkeligheden, at jeg har en søn og to vidunderlige bonuspiger. Det giver trøst," skriver hun.

Hun skriver slutteligt, at hun og Daniel ikke kommer til at opgive drømmen om at få et barn sammen.

Anbefalet til dig