Christiane Schaumburg-Müller deler billeder fra soveværelset: Se detaljen der vækker undren

Af: Thea Andersen

|

04/10/2023

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Én vild detalje vækker undren.

Mest læste i dag

Lykken var stor, da Christiane Schaumburg-Müller Aaxman for halvanden uge siden annoncerede, at hun og manden Daniel Åxman venter sig en lille pige.

På Instagram delte den 41-årige tv-vært og iværksætter en række par-billeder fra soveværelset, samtidigt med at hun afslørede barnets køn:

"A boy or a Girl ? okay okay lige som man gik og troede at ens mama identitet var at være en drenge mor - er vi blevet beriget med at skulle skulle byde velkommen til en lille pige til December. Ærligt så tænkte jeg først - amen jeg er jo en drenge mor - jeg trives godt i paw patrole, dyr, Marvel univers og starwars … det er det jeg kender…men så kom mine tidlige pige drømme snigende…en pige ! En freaking lille pige - hvor vildt er det lige! Så glæder jeg mig lige til jul! Omg OM!!! December du har altid været min yndlings måned - The countdown has begun," lød det i opslaget.

Mens det nu står klart, hvilket køn barnet har, så melder andre spørgsmål sig. På ét af billederne, Christiane Schaumburg-Müller Aaxman har delt, ses det nemlig, at parret har en espressomaskine stående på deres soveværelse.

Overfor SE og HØR forklarer Christiane Schaumburg-Müller nu, at der er en helt særlig grund til, at espressomaskinen er placeret lige netop der.

Ud over trangen til en kop kaffe om morgen, er årsagen:

"Jeg indrettede vores master med udgangspunkt i en hotelsuite - med minibar. Så der er en fyldt minibar og en kaffemaskine derinde. Men masteren indeholder også et badeværelse, et glam room og mit walk-in closet. Så der er tre rum en suite," forklarer hun.

Anbefalet til dig