Christiane Schaumburg-Müller deler stor nyhed: Har sagt ja

14/3/22 08:30

Sarah Steenfeldt

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Nu deler Christiane Schaumburg-Müller en helt særlig nyhed.

Christiane Schaumburg-Müller er blandt andet kendt fra sin rolle som vært i Vild med dans på TV 2. Derudover står hun også bag magasinet ChriChri

Hun har tidligere dannet par med rapperen Liam O'Conner - også kendt som L.O.C. Sammen har de sønnen Constantin, som kom til verden den 25. september 2016. 

Kærligheden mellem Christiane og Liam holdt dog ikke - og de gik hvert til sit. I dag danner Christiane par med forretningsmanden Daniel Åxman. 

Daniel Åxman har to døtre fra sit tidligere ægteskab. 

En helt særlig ferie 

Det er ikke længe siden at turen gik til Den Dominikanske Republik, hvor Daniel stillede Christiane et af de helt store spørgsmål.

Det afslører Christiane Schaumburg-Müller på sin Instagram-profil

"Our together i forever," skriver hun til en række billeder, hvor det første er af hende og Daniel. Herefter skriver hun hastagget 'engaged'.

"Turen til Den Dominikanske Republik i vinterferien blev til noget helt særligt," lyder det til slut fra Christiane.

Foto: Christiane Schaumburg-Müller 

Foto: Christiane Schaumburg-Müller 

Lykønskningerne er allerede strømmet ind, efter at Christiane delte den store nyhed. 

"Hvor er det bare fantastisk. Størst af alt er kærligheden!!! Kæmpe tillykke til jer alle 5!! I bliver/er en fantastisk familie," lyder det fra Cecilie Hother. 

Også blandt andet Cecilie Schmeichel, Signe Lindkvist, Sus Wilkins, Sara Blædel og Sarah Louise Christiansen har lykønsket parret.

 

​​