Christopher afslører stor nyhed: Springer ud i helt ny rolle

12/07/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: PR
Nu er der store nyheder fra den populære sanger.

Mest læste i dag

Nu kan Christopher afsløre, at han snart vil være at se i en helt ny rolle. Han har nemlig landet hovedrollen i en ny dansk film af instruktøren Mehdi Avaz.

Det skriver Ekstra Bladet.

Christopher fortæller, at det er en stor drøm der nu går i opfyldelse for ham, at han nu kan tage hul på et helt nyt kapitel i sin karriere. 

Der er dog nogle ting, som ikke er helt uvant for ham i den forbindelse.

"Der er nogle overlap mellem musik og skuespil. Det handler jo om at formidle og fortolke og komme ud med følelser og budskaber. Så selv om jeg ikke har gjort det før, så er det noget, jeg længe har håbet på at kunne få lov at prøve," fortæller han.

Glæder sig til at vise en ny side 

Mehdi Avaz har blandt andet stået bag filmene "Kollision" og "Mens vi lever". Det er nu to år siden, at han spurgte Christopher om han ville spille med i filmen.

I filmen spiller Christopher en ikke helt uvant rolle - han spiller nemlig en musiker, der starter som en "underdog" - men så slår igennem på verdensplan. Mehdi Avaz beskriver filmen som "en kærlighedshistorie med masser af musik". 

I filmen der bliver optaget på den jydske vestkyst, synger Christopher selv. Musikken har han også selv skrevet til filmen - og det er også helt nyt. Det er nemlig første gang at den populære krøltop står bag musik, der er skrevet ud fra et manuskript og ikke fra sit eget liv.

Christopher fortæller, at han glæder sig meget til at vise en helt ny side af sig selv i filmen. 

Privat er Christopher gift med modellen Cecilie Haugaard. Parret blev i februar forældre for første gang til datteren Noelle. 

 

Anbefalet til dig