Christopher afslører stor nyhed: Springer ud i noget helt nyt

06/10/2020

Sarah Steenfeldt

Foto: PR
Det er ikke længe siden at den 28-årige sanger kunne afsløre at ham og kæresten Cecilie skal være forældre til næste år. Nu kan han løfte sløret for endnu en stor nyhed.

Mest læste i dag

Nu kan den dygtige sanger også tilføje titlen skuespiller til sit Cv. Han skal nemlig medvirke i den kommende danske spillefilm "Toscana". Det oplyser SF Studios i en pressemeddelse. 

Optagelserne til filmen er netop startet. Filminstruktør Mehdi Avaz beskriver filmen somn et feel-good drama, der handler om en mands rejse om at finde sig selv. Toscana beskrives også som en smuk film og romantisk film, som er en hyldest til kærligheden og maden i Toscana. 

Der er mange andre kendte navne blandt Christopher, på optagelserne i Italien - Heriblandt Anders Mattesen som spiller hovedrollen, Ghita Nørby, Lærke Winther og de to internationale stjerner Andrea Bosca og Christiana Dell'Anna, som spiller med i HBO's roste mafiaserie Gomorra. 

Fra venstre: Lærke Winther, madkonsulent Thomas Herman, Ghita Nørby, Christiana Dell’Anna, Andrea Bosco, Christopher, Ari Alexander, Karoline Brygmann, Christoffer Jindyl, Sebastian Jessen, filminstruktør Mehdi Avaz og Anders Matthesen. Fotograf: Miklos Szabo 

Kommer i 2021

Toscana forventes at få premiere i december 2021 og distribueres af SF Studios.

Filminstruktør Mehdi Avaz tog publikum og filmbranchen med storm, da han for tre år siden havde biografpremiere på sin debutfilm MENS VI LEVER. Kun to år senere præsenterede han dramaet KOLLISION, som solgte knapt 250.000 billetter, mens han i år har produceret den anmelderroste tv-serie ALFA, som netop har været vist på TV2 Zulu. Nu er han klar til at præsentere sin tredje spillefilm, TOSCANA, hvor han endnu engang har samlet et imponerende cast omkring sig.

”Vi glæder os alle til at give publikum en bid af Toscana. Vi skal ikke kun fejre livet og kærligheden, vi skal også hylde maden og derfor har vi en af Danmarks mest kendte kokke med os som konsulent. Thomas Herman, der har opnået stor international anerkendelse fra sit virke på Falsled Kro, Arzak i San Sebastián, La Broche i Madrid og Kong Hans Kælder, skal sikre autenticiteten blandt alle i køkkenet”, siger Mehdi Avaz.

 

Anbefalet til dig