Cirkusrevyen aflyser grundet sygdom: Holder kortene tæt til kroppen

Nyheder
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
"Vi er selvfølgelig kede af det," siger Torben 'Træsko' Pedersen.

Lige nu læser andre også

Cirkusrevyen har en høj stjerne hos et utal af danskere.

Den 16. maj debuterede årets revy, og den bliver nu spillet frem til søndag den 25. august.

Med andre ord er der stadig rig mulighed for at se forestillingen, men det kræver selvfølgelig at den ikke bliver aflyst, ligesom den blev i går, onsdag.

Over for B.T. bekræfter Torben 'Træsko' Pedersen, der er direktør for forestillingen, at den pludselige aflysning skyldes sygdom.

Han vil dog ikke uddybe yderligere og tilføjer, at aflysninger er uundgåelige i en så omfattende spilleplan.

Publikum, der havde købt billet til onsdagens forestilling, blev tilbudt muligheden for at ombytte billetterne til en anden dag eller få pengene retur.

Den uventede aflysning skete kort før forestillingen skulle begynde klokken 20, hvor Cirkusrevyen skrev, at aftenens forestilling var aflyst grundet sygdom, men at de forventer at være tilbage igen torsdag den 11. juli.

Mens sygdommen skaber usikkerhed, holder revydirektøren kortene tæt til kroppen, da han ikke vil komme ind på, hvem der er ramt. Han udtrykker derudover, at han er ked af det på publikums vegne:

"Vi er selvfølgelig kede af det på publikums vegne, men aflysninger er, hvad der kan ske, når man har med mennesker at gøre og spiller så mange gange, som vi gør."

Årets forestilling kører næsten dagligt frem til slutningen af august, hvor den danske befolkning kan få lov at opleve Merete Mærkedahl, Pernille Schrøder, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard, Niels Olsen og Silas Holst.

Anbefalet til dig