Cirkusrevyen forvirret: Må vi gøre grin med kongehusets kriser?

Nyheder
Foto: Thomas Rasmussen/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Foto: Thomas Rasmussen/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Revyens forfattere er uenige, om hvorvidt den royale familie på laves sjov med i år.

Mest læste i dag

Den folkekære revy har ikke været bange for at prikke kærligt til kongehuset, med respekt for den royale familie, men samtidig ytre sig i underholdningens tegn.

Men efter de mange kriser kongehuset har været igennem det sidste år, er revyen uenige om hvorvidt der må laves grin med monarkiet.

Det skriver B.T.

Cirkusrevyen har netop holdt deres første forfattermøde, hvor der bliver udviklet idéer og diskuteret sjove påfund for den kommende revysæson. 

Her blev den royale familie bragt på bordet. Og med et hektisk og skandaleramt 2022 på Amalienborg, ville der være rigelig med materiale for skuespillerne at tage fat i.

Men kan de tillade sig det i år? Det er der uenighed om internt i revyen.

B.T. har spurgt årets skuespillerhold om scenariet.

Revylegenden Bodil Jørgensen mener at satiren bør forblive i forestillingen, og at konflikterne bør tages op.

“Jo mere selvhøjtideligt, det bliver, jo sjovere bliver det også. Det er jo det der med at kunne grine af sig selv, som er utrolig vigtigt for at komme videre og ud af problemerne” fortæller hun.

Ligeledes mener hendes kollega, skuespiller og “Ørkenens Sønner”-charmøren Niels Olsen, at kongehuset godt kan tåle en kærlig albue i siden.

“Jeg er sådan set fan af kongehuset! Men de er jo offentlige personer ligesom alle mulige andre, så derfor kan man jo også forholde sig kritisk til dem” mener han.

Den nyeste tilføjelse til revyfamilien, Mads Knarreborg, mener dog at intrigerne i den royale familie ikke bør røres med en ildtang.


“Jeg synes, det er svært at gøre grin med folks privatsager. I det hele taget synes jeg, at det, at det hele skulle ud til offentlig anskuelse, var langt over stregen for min personlige grænse” siger Knarreborg.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig