Cirkusrevyen-stjerne sygemeldt med stress

Foto: Cirkusrevy

Efter en hård periode med sygdomsforløb og mange bolde i luften har Cirkusrevyen-stjernen fået konstateret stress

Mange har set frem til at opleve festlighederne i forbindelse med Cirkusrevyen, hvilket bliver skudt i gang i den kommende måned. Men publikum skal dog ikke forvente, at man kommer til at se Lisbet Dahl indtage scenen. 

I en pressemeddelse, der er blevet sendt tirsdag aften, fremgår det, at den folkekære Cirkusrevyen-stjerne er blevet sygemeldt med stress den næste måneds tid. 

Læs også

130.000 danskere har fejl i deres pas: Rigspolitiet opfordrer til at bytte det

"Det har været en hård periode, og især for Lisbet, der som medvirkende instruktør har lavet en fantastisk revy, men et sygdomsforløb og mange bolde i luften har tæret på hendes kræfter," kommer det fra Cirkusrevyens direktør Torben "Træsko" Pedersen. 

"Derfor skal vi passe på Lisbet og give hende tid til at komme ovenpå igen, og så glæder vi os alle sammen til at se Lisbet på scenen igen." 

"Jeg er meget glad og taknemmelig for, at alle på holdet bakker op om, at vi kan fortsætte med at spille Cirkusrevyen, selvom Lisbet ikke er med på scenen."

Og som ovennævnte udtalelse fra Torben Pedersen da også vidner om, så har Lisbet Dahls kollegaer vist deres støtte og overtager således hendes roller, eftersom hun bliver anbefalet at forholde sig i ro. 

"Vores dygtige skuespillere er heldigvis klar på at tage over, så vi kan give Lisbet den ro, hun har brug for lige nu, uden at skulle skuffe de mange gæster, der har glædet sig til at se revyen," siger han. 

Cirkusrevyens kommende sæson bliver såmænd en helt særlig sæson, eftersom, at det, som skulle have været Ulf Pilgaards finalesæson, blev aflyst som følge af coronapandemien. 

Det har medført, at man i år vil kunne opleve, at seks skuespillere indtager scenen, hvilket også er med til, at man har ladet alle forestillinger fortsætte trods for Lisbets fravær. 

Man vil kunne opleve Cirkusrevyen frem til den 3. oktober.

Læs også

Deler god vaccine nyhed til disse danskere