Cirkusrevyens nye stjerner: Mød det nye hold

Nyheder
Foto: Cirkusrevyen/PR-foto
Foto: Cirkusrevyen/PR-foto
Cirkusrevyen 2023 har premiere torsdag den 11. maj 2023 og spiller frem til den 27. august 2023.

Lige nu læser andre også

I takt med, at Ulf Pilgaard meldte sin afsked og Lisbeth Dahl vinkede farvel, har tiden nu været inde til at finde de nye stjerner.

Cirkusrevyen har valgt Mads Knarreborg og Bodil Jørgensen til at udfylde de store sko, som de to ovennævnte efterlader.

Mads og Bil kommer begge til at debutere i Teltet på Bakken næste år.

Cirkusrevyen bekræfter i en pressemeddelelse, at de altså kommer til at fuldende kvintetten sammen med Niels Olsen, Niels Ellegaard og Merete Mærkedahl.

"Vi har sammensat et hold, der repræsenterer tradition og fornyelse," kommer det fra Cirkusrevyens direktør, Torben "Træsko" Pedersen.

Trods Bodil Jørgensens erfaring fra revyscenen, er det først nu, at hun indtager Teltet på Bakken for første gang.

"Når jeg cykler en tur gennem Dyrehaven i det smukke morgenlys, er der plads til masser af tanker. Når gæsterne går fra skoven og ind i Cirkusrevyen, håber jeg, vi kan give dem en oplevelse, der giver stof til eftertanke, som de kan tage med sig ud i skoven på vejen hjem," siger hun i pressemeddelelsen og tilføjer:

"Jeg glæder mig til at vise publikum det daglige og genkendelige, de kan spejle sig i, sammen med det rørende og det, der får dem til at klaske sig på lårene af grin."

For Mads' vedkommende, bliver det ikke større end Cirkusrevyen.

"Det er efterhånden nogle år siden, jeg har lavet revy sidst. Men da Cirkusrevyen ringede, var jeg ikke i tvivl om, at det var tid til at lave det igen."

Lisbet Dahl sagde ikke blot farvel til scenen, men også instruktørstolen. Det var derfor også tid til at finde den, der kommer til at overtage taktstokken, og her faldt valget på Joy Maria Frederiksen.

Cirkusrevyen 2023 har premiere den 11. maj 2023.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig