Claus Holm i tårer

Foto: PR - Athenas.dk. Fotograf: David Bering

Kendis kokken måtte knibe en tåre for åben skærm.

Claus Holm er en af Danmarks mest populære tv-kokke og foredragsholdere. I over 30 år har han arbejdet som kok - og det er noget han i den grad elsker. 

Han er en fast del af Go' Morgen Danmark på TV 2 - og det er også herfra, at han især er kendt og fik sit store gennembrud i 2002. 

Det var også på skærmen i Go' Morgen Danmark, at han fredag morgen måtte tørre øjnene. I dag fylder Claus Holm nemlig 51 år - og det betyder jo, at man som fødselar får hilsner fra nær og fjern. Han modtog mange lykkeønskninger fra kollegerne - men der var også én helt særlig hilsen, som fik tårerne til at pible frem hos den populære kok.

Læs også

Nu er prins Harry i isolation

“Kæmpe tillykke og kys. Og jeg glæder mig til at vi skal være sammen senere - og imorgen og i overmorgen og alle de andre dage. God fødselsdag,” lød det fra Claus Holms hustru Anne i en video, der resulterede i, at han efterfølgende måtte tørre øjnene.

“Det er sjovt, jeg bliver rørt af sådan noget. Det er efter, jeg er blevet gammel. Det er simpelthen... nu står jeg og småpiver igen,” forklarede Claus Holm. 

På Go' morgen Danmarks profil på Instagram kan du se klippet, hvor Claus Holm får våde øjne. 

Det værste

I øjeblikket er Claus Holm aktuel i TV 2 FRI -programmet Fem fede kokke. Her kommer han ud for en noget uvant oplevelse, som han faktisk vil beskrive som en af de værste ting han har gjort i sit liv. 

I programmet kommer han nemlig ud for en uvant oplevelse - og ikke én, som han synes var specielt rar. 

I program 2 skal kokkene i svømmehallen - og her skal de boltre sig fra 10 meter vippen. Hvilket ikke noget, der huer Claus som blev overrasket over hvor langt der faktisk var ned.

Læs også

Vild ændring i X Factor: Med på video

"Du er 180 cm, som du kan lægge oven på de 10 meter. Så er vi på næsten 12 meters højde, og bassinet er fire meter dybt. Så fra dine øjne og ned er der næsten 16 meter. Det er kraftedeme langt. Dine ører begynder at snurre, og lydene bliver helt anderledes. Man kan høre hjertet banker inden i, og der er ingen former for kontakt fra halsen og ned. Du vil gerne gå og springe og hoppe, men der er nul, der reagerer," fortæller han om oplevelsen og tilføjer: 

"At stå deroppe og kigge ned, det er det værste, jeg nogensinde har gjort i mit liv. Jeg bliver helt dårlig af tanken."

 

 

 

Læs også