Clever 'opsiger' alle nuværende elbilskunder: Ny løsning på vej

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvis du er kunde hos Clever, har du sikkert fået noget af en forskrækkelse med den seneste udmelding

Mest læste i dag

I løbet af det seneste års tid har det bestemt ikke været sjovt at skulle betale for energi. Priserne på alle former for energi er eksploderet, og det har blandt andet resulteret i, at elselskabet Clever, som man danske bilister benytter sig af, har hævet priserne af to omgange med særlige energitillæg.

I stedet for at hæve prisen med et nyt tillæg, har Clever i stedet valgt at gå en helt anden vej, og de opsiger derfor deres aftale med samtlige elbils- og hybridkunder. Årsagen skal nemlig findes i, at Clever ikke længere vil tilbyde kunder en fastpris pakke, hvor du kan lade alt det du har lyst til uden at betale mere.

Dermed vil alle Clevers kunder pr. 1. april 2023 skulle finde et alternativ, men det kommer Clever gerne med. De ændre nemlig struktur og præsenterer derfor en ny løsning til kunderne.

Den nye løsning kan være ret kompliceret at forstå ved første øjekast, og derfor vil vi gerne henvise til FDM, som har lavet det gennemgående regnestykke på, om det kan betale sig eller ej.

De nye priser kommer nemlig til at afhænge af, om hvor mange kilometer man køre samt den gennemsnitlige pris pr. kWh.

Den 1. april vil nuværende Clever-kunder overgå til et nyt abonnement, hvor der betales 799 kroner. Det kræver dog, at man som kunde vælger at acceptere de nye vilkår, da aftalen nu ændre sig radikalt.

Hos FDM melder de dog ud, at den nye ændring bliver dyrere for de danskere, der kører særligt meget, mens det faktisk kan være oplagt at skifte udbyder, hvis man ikke køre særligt mange kilometer om måneden.

"For bilister, der kører særlig meget, bliver Clevers løsning dyrere, men den ser fortsat ud til at være attraktiv i forhold til alternativerne. Men hvis man kører få kilometer, kan man med fordel overveje at skifte til en anden ladeløsning," fortæller Ilyas Dogru ifølge FDM.

Anbefalet til dig