Coca-Cola lancerer ny sodavand

Af: Lucas Andreas

|

29/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Coca-Cola lancerer nyt produkt, som potentielt kan blive sommer favorit.

Mest læste i dag

I en tid, hvor sukkerfri drikkevarer vinder stadig større popularitet, bringer Coca-Cola en fornyelse til danskernes læskedrikvalg. Coca-Cola har i en pressemeddelelse afsløret deres seneste tilføjelse i deres portefølje, som også gælder den populære Coca-Cola Zero. Den nye variant gør sit indtog på det danske marked i slutningen af januar.

Den nye variant er Coca-Cola Zero Sugar Lime, som lover en forfriskende smagsoplevelse med et syrligt twist af lime. Denne nye tilføjelse til Coca-Colas sortiment er en del af virksomhedens fortsatte bestræbelser på at imødekomme forbrugernes voksende ønske om sukkerfrie alternativer.

Forbrugerne kan nu glæde sig til at smage denne nye variant, når de besøger dagligvarebutikkerne fra den 29. januar. Coca-Cola Zero Sugar Lime er en del af et større sukkerfrit udvalg, som virksomheden har udviklet i de seneste år. Dette skridt ses som en respons på forbrugernes stigende fokus på sundhed og et ønske om at reducere sukkerindtaget, uden at gå på kompromis med smagen.

Annette Spanggaard, public affairs, kommunikations- og CSR-direktør hos Coca-Cola Danmark, understreger vigtigheden af en stærk sukkerfri kategori. "Vi er meget bevidste om betydningen af at have en stærk sukkerfri kategori og forstår forbrugernes behov for sukkerfrie valg, der stadig leverer den unikke smagsoplevelse, som Coca-Cola er kendt for," udtaler hun. Hun tilføjer, at den friske smag af lime allerede er populær på flere af Coca-Colas markeder, hvilket har bidraget til beslutningen om at lancere varianten i Danmark.

Coca-Cola Zero Sugar Lime tilbyder en ny og anderledes smagsoplevelse i det sukkerfrie segment og bliver en del af et allerede etableret sortiment, der inkluderer Coca-Cola Zero Sugar, Coca-Cola Zero Sugar Koffeinfri, Fanta Raspberry No Sugar, Fanta Lemon No Sugar, Fanta Orange No Sugar og Sprite Zero Sugar.

Denne nye tilføjelse er ikke kun en smagsoplevelse men også et skridt mod bæredygtighed, da drikken vil være tilgængelig i 500ml rPET-flasker og 1,5L PET-flasker. Med en vejledende pris på 12,75 kroner for 500ml og 21,00 kroner for 1,5l, tilbyder Coca-Cola Zero Sugar Lime en forfriskende og samtidig overkommelig mulighed for forbrugerne. Denne lancering markerer endnu et skridt i Coca-Colas rejse mod at tilbyde flere sukkerfrie alternativer og understreger virksomhedens forpligtelse til at imødekomme moderne forbrugerbehov.

Foto: Coca-Cola

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig