Cockerspanielen Winnie får nettet til at gå amok: Kan du gætte hvorfor?

28/01/2020

Christian Granhøj Skouboe

Winnie er blevet en kæmpe succes på det sociale medie Instagram. Foto: Instagram.com / Winnie_thecocker
En cockerspaniel ved navn Winnie har med trylleslag fået fans verden over.

Mest læste i dag

Selvom Winnie stadigvæk er en hvalp, som knap er ældre end tre måneder, har hun opsamlet en følgerskare på det sociale medie Instagram, som de fleste danske influencers ville bytte deres højre arm for. Hele 259.000 mennesker fra hele verden følger cockerspanielens gøren og laden på de mange billeder, som dens ejere deler med følgerne på Instagram. 

Der er særligt en årsag til, at Winnies popularitet er eksploderet. Og det skyldes hendes øjne. 

Fra naturens hånd er den lille cockerspaniel udstyret med et par meget flotte og karakteristiske mandelformede øjne, der næsten ser ud som om, at de kunne sidde på en nuttet hund i en Disney-film. Derudover er den lysebrune cockerspaniel udstyret med et par lange øjenvipper, som formentlig ville gøre de fleste modeller misundelige. 

Derudover fortæller Winnies ejer også til den engelske avis The Mirror, at hun er en glad hund med den slags ejerfornemmelse over hus og hjem, som de fleste kæledyrsejere nok kan nikke genkendende til. 

"Overordnet er Winnie sjov og kærlig, men hun er også ret frisk, og hun tror, at hun ejer hele stedet," udtaler ejerne af den populære cockerspaniel. 

Du kan se Winnies flotte øjne lige her: 

Hvalpens store popularitet har også fået nogle brugere af Instagram til at tvivl på, om billederne af Winnie er ægte. Brugerne mener, at hundens øjne næsten er for flotte til, at de kan være naturlige. Der er dog ikke noget, der tyder på, at Winnie ikke skulle være ægte. 

 

Anbefalet til dig