Connie besøgte sin mors grav - men så opdagede hun, at noget var galt

10/1/23 13:27

Thea M. Andersen

Foto: Privatfoto
Connie blev mødt af et trist syn, da hun besøgte sin mors gravsted i mandags.

Connie Brandt Bak Hansen fra Rødekro fik noget af et chok, da hun mandag besøgte sin mors gravsted på Rise Kirkegård. 

Allerede fra lang afstand kunne hun se, at der var noget galt. Gravstedet var ryddet for den julenisse, som hun havde sat i jorden den 24. december.

Det skriver JydskeVestkysten.

Connie blev så sur, at hun mandag valgte at lave et opslag i Facebook-gruppen 'Rise & Rødekro Lokale nyheder & sladder', hvor hun fortalte alle medlemmerne om sin kedelige oplevelse.

"Det at komme ud til min mors grav i dag for at tage den julenisse væk vi havde sat ved hende, for at finde ud af nogen har stjålet den. Det gjorde ondt. Tænk at man kan synke så dybt og stjæle fra en død persons grav. Håber virkelig af den/dem der har taget den sidder med virkelig dårlig smag i munden. Tænker folk skal passe på deres kæres grave for der er åbenbart nogen der ikke kan kende forskel på dit og mit," skriver hun i opslaget.

Det er strømmet ind med vrede og uforstående kommentarer i kommentarfeltet. Blandt andet har et medlem skrevet følgende:

"Vi har os oplevet det for år tilbage på vores søn gravsted som ligger i Øster Højst da nøjes de ikke med at tag pynt men ødelagde gravsten brækkede fugle af.mm. og tog flere gravsteder med i farten ! Det er så forfærdeligt og respektløst! gør så ondt."