Coop 365-butik udsat for tyveri: Så gjorde ejeren noget, ingen havde set komme

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tyvene var ved at stikke af med tyvekosterne - indtil ejeren gjorde det uforudsete.

Lige nu læser andre også

Roskilde blev søndag aften skuepladsen for en dramatisk hændelse, der involverede en kvinde og en mand, der blev anholdt for butikstyveri.

Det skriver Sjællandske Nyheder.

Det hele begyndte, da personalet i 365discount i Rørmosen besluttede at tilbageholde det ublide par, der blev mistænkt for at have stjålet øl, tændstikker og chips for en samlet værdi af 183 kroner.

Som situationen eskalerede og parret blev mere og mere ophidset, blev politiet tilkaldt for at håndtere situationen. Personalet i butikken tog sagen i egen hånd og låste døren for at forhindre parret i at undslippe, indtil lovens lange arm kunne ankomme.

Da politiet ankom til stedet, oplyste de, at de havde med en 43-årig kvinde og en 62-årig mand fra Roskilde at gøre. Situationen blev yderligere kompliceret, da parret nægtede at følge politiets anvisninger og udviste en udadreagerende adfærd.

Begge blev anholdt og sigtet for butikstyveri og ført til politistationen for at berolige situationen.

Overraskende nok valgte butikken ikke at indgive noget erstatningskrav, da parret havde betalt for de stjålne varer, som de havde med sig.

Det tog dog en endnu mere uventet vending, da kvinden blev visitationsundersøgt og fandt sig i besiddelse af en lille kniv, hvilket resulterede i en sigtelse for overtrædelse af knivloven og beslaglæggelse af kniven.

Efter at have tilbragt natten i detentionen og med deres nerver stadig i højspænding, blev de to frigivet tidligt mandag morgen.

Imidlertid tog dramaet en uventet vending, da manden, tilsyneladende ude af sig selv, greb en af de nyindkøbte øl og kastede den mod politigårdens mur. Ølflasken ramte ikke nogen eller forårsagede skader, men det var nok til at få ham anholdt på ny, indtil både han og kvinden havde beroliget sig.

Efter den korte og usædvanlige episode blev parret venligt, men bestemt, bedt om at tage hjem og sove. Politiet afsluttede sagen og hørte ikke mere fra parret, der nu forhåbentlig har fundet ro og besluttet at lægge en travl aften bag sig.

Anbefalet til dig