Coop 365 med nyt tilbud på Lurpak: Sælger til samme pris som Netto

Foto: Privat
Foto: Privat
Coop 365 melder sig ind i kampen omkring, hvor danskerne kan få det billigste Lurpak.

Mest læste i dag

Siden den 24. februar har Netto tiltrukket kunder med et tilbud på Lurpak smør til den attraktive pris af 12 kroner per pakke - en kampagne der løber frem til den 1. marts.

For at sikre, at alle kunder får gavn af tilbuddet, har Netto sat en begrænsning på køb af maksimalt 6 pakker per person.

Men nu har Coop 365 besluttet at tage kampen op mod Netto ved at lancere et tilsvarende tilbud.

Fra den 29. februar tilbyder Coop 365 kunderne muligheden for at købe Lurpak smør til samme pris på 12 kroner.

Dette tilbud vil være gældende indtil den 6. marts, hvilket giver forbrugerne en længere periode til at drage fordel af de lave priser.

Ikke helt ens

Der er dog en væsentlig forskel mellem de to tilbud. Hos Coop 365 er kunderne begrænset til at købe maksimalt 3 pakker Lurpak smør til den nedsatte pris.

Selvom dette sætter en grænse for, hvor meget enkeltpersoner kan købe, signalerer det et forsøg på at sikre, at flere kunder får adgang til tilbuddet.

Kunderne står som de ultimative vindere i denne priskrig, der får mulighed for at nyde højkvalitetsprodukter til ekstraordinært lave priser.

Du kan se detaljerne om tilbuddene i Coop 365 og Netto herunder.

Foto: Tilbudsugen.dk

Foto: Tilbudsugen.dk

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig