Coop 365 med vildt tilbud på Lurpak: Gælder til den 5. juni

Nyheder
privat
Hvis du mangler smør, så har du nu en oplagt mulighed.

Mest læste i dag

I dag er et vildt tilbud på Lurpak trådt i kraft i Coop 365.

Tilbuddet gælder helt frem til den 5. juni, og det gælder i samtlige af Coop-kædens butikker, hvorfor alle danskere nu får rig mulighed for at udnytte det gode tilbud.

Én pakke Lurpak smør koster nemlig kun 12 kroner hos kæden lige nu, hvilket må siges at være noget af et tilbud, da normalprisen ligger langt over 20 kroner.

Der er dog en lille hage ved dette tilbud. Man kan nemlig 'kun' købe seks pakker til tilbudsprisen. Hvis man skal have flere pakker end det nævnte antal, skal man altså betale normalpris for resten.

Hvis du ikke synes, at tilbuddet på de 12 kroner er noget at råbe hurra for, så bør du lige have i mente, at det hverken er jul eller påske.

Når vi nærmer os højtiderne, plejer de danske kæder at lancere vilde tilbud på helt ned til 5 kroner per pakke, hvilket de fleste danskere udnytter til fulde.

Dog er 12 kroner 'uden for sæson' ganske pænt, og hvis man sammenligner med de andre tilbud på Lurpak, der kører i øjeblikket, så er 12 kroner per pakke meget billigt.

I Spar koster en pakke 15 kroner, mens den i SuperBrugsen koster 18 kroner - og begge steder er 'det hvide guld' altså på tilbud.

Hvis du er ved at løbe tør for smør, kan det være, at du skal et smut forbi din lokale Coop 365 inden 5. juni. Der kan i hvert fald være mange penge at spare.

Foto: Tilbudsugen.dk

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig