Coop 365discount får stor bøde efter skimmelfund

Af: Thea Andersen

|

21/12/2023

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Sort skimmel har kostet en Coop 365discount en stor bøde og en sur smiley.

Mest læste i dag

Fødevarestyrelsen var den 13. december på besøg i Coop 365discount i Tønder, og det var bestemt ikke et lækkert syn, der mødte dem, da de kiggede ned i kølerne.

De fandt nemlig plamager af formodet sort skimmel, og Fødevarestyrelsen måtte derfor hive bødeblokken frem og give butikken en bøde.

"Kølemøbler fremstår med formodet sort skimmel på hylder og ruller hvor der opbevares diverse mejeriprodukter, herunder yoghurt, mælk og ingefær shot samt bagvæg i køler ved ost og rå pizzadej, hvor der ses tydelige plamager af formodet sort skimmel," står der i kontrolrapporten.

Virksomheden havde følgende bemærkninger: "Vi får det gjort rent med det samme."

Trods dette endte besøget, der varede i en halv time, med en sur smiley og en bøde på 10.000 til Coop 365discount på Kongevej 5 A.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig