Coop advarer samtlige kunder

Nyheder
Foto: Shutterstock
Hvis du er kunde hos Coop, bør du finde læsebrillerne frem.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi befinder og i en digital tidsalder, og ligesom alt andet, så bliver svindel også mere og mere digitaliseret.

Det betyder, at man ikke længere er sikret mod at få stjålet penge ved blot at sikre sine lommer, og man skal nu være konstant opmærksom, når man bevæger sig rundt på nettet.

Her har svindlerne nemlig lagt forskellige fælder ud, som uskyldige ofre desværre falder i indimellem.

Nu er en af disse fælder dog blevet opdaget, og derfor har Coop via 'Mit Digitale Selvforsvar' har udsendt en advarsel til samtlige af deres kunder:

"Der er fortsat flere der modtager falske e-mails eller beskeder på telefon eller sociale medier som giver udtryk for, at COOP udlover en belønning for at deltage i en undersøgelse."

"Det er IKKE fra COOP"

Coop informerer videre i advarslen om, hvordan man skal forholde sig, hvis man pludselig modtager en sådan besked:

"Det er IKKE fra COOP og undersøgelsen er falsk. Modtager man en sådan besked skal man slette den og ikke svare på beskeden eller klikke på evt. link."

Hvis du allerede har modtaget mailen - eller noget andet, der minder om - så opfordres du til at henvende dig direkte til koncernen, som derved får bedre forudsætninger for at komme svindelnumre i møde:

"Kontakt gerne COOP på falsk@coop.dk hvis du modtager noget der udgiver sig for at være fra COOP, eller hvis du er i tvivl om beskedens ægthed."

Herunder kan du se et eksempel på svindelbeskeden.

Foto: Mit digitale selvforsvar

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig