Coop går amok: Åbner butik nummer 100

08/04/2022

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Coop er i den grad gået amok i åbninger. De har i dag klokken 08.00 åbnet deres Coop 365-butik nummer 100, og 90 nye er på vej i år.

Mest læste i dag

Coops største udrulning af en ny butikskæde nogensinde er i fuld gang, og klokken 8 i morges slog Coop 365discount dørene op i yderligere tre butikker. Det skete i Rudkøbing, Galten og Herning.

Dermed er der nu 100 Coop 365discount-butikker i Danmark.

”Med Coop 365discount har vi skabt en nutidig og relevant discountkæde, som integrerer det, som står øverst på kundernes ønskeliste til en dagligvarebutik anno 2022: Kvalitet og nemhed i hverdagen til billige priser. Dét koncept er jeg stolt over, at vi nu kan tilbyde i 100 butikker. Vi fortsætter som planlagt med at rulle kæden ud i hele landet - fredag efter fredag,” siger kædedirektør Thomas Nielsen, Coop 365discount.

De fleste af de nye butikker i Coop 365discount er eksisterende butikker fra Coops andre kæder, der udvides og moderniseres. Men der vil også komme mange helt nyopførte butikker til.

Coop 365discount skal med sin grønne farve være lig med kvalitet, ansvarlige og sunde varer, moderne digitale løsninger og altid lave priser. Det betyder, at butikkerne har et aktuelt og relevant sæsonudvalg, allergi- og miljøvenlige varer til discountpriser, bl.a. i minirisk-mærket, mere økologi, Scan & Betal og 600-700 nye varer på hylderne.

I april og maj er der pt. planlagt 20 yderligere åbninger. 

 

Anbefalet til dig