Coop-kæde har skiftet navn - igen: Det hedder den nu

Af: Thea Andersen

|

06/11/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Coop-kæde har skiftet navn - igen.

Mest læste i dag

Selvom Coops erstatning for Fakta-kæden nu har eksisteret i tre år og har åbnet over 350 butikker, har de tilsyneladende haft svært ved at finde det rette navn til kæden.

Først fik dagligvarekæden navnet 'Coop 365', men det blev senere ændret til 'Coop 365 Discount'. Nu er navnet igen blevet ændret, og kæden hedder nu '365 discount'.

Det bekræfter Michael Tilsted, der er kædedirektør, overfor B.T.

"Vi har været på en navnerejse, og nu er det 365 discount. Det handler mest om, at vi lige om lidt lancerer en ny kæde, der hedder Coop, og så vil vi gerne undgå eventuel forvirring," siger Michael Tilsted.

Det gamle navn vil dog stadig blive hængende på butikkerne lidt endnu. Det skyldes, at det er dyr omkostning at skifte det hele - igen.

Det gamle navn, 'Coop 365 Discount', vil dog stadig være synligt i butikkerne lidt endnu. Dette skyldes, at det er en omkostningsfuld proces at ændre det overalt.

Således kan forbrugere stadig finde butikker, hvor skiltningen viser 'Coop 365 Discount'

Hvad finder man i kæden?

I 365 discount finder man et bredt sortiment af frisk frugt og grønt, godt brød, velkendte mærkevarer og kædens egne varemærker 365Økologi, 365Minirisk og 365Hverdag, som stiller skarpe krav til kvalitet, økologi og mindre kemi, skriver Coop Danmark i en pressemeddelelse.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig