Coop køber 3 butikker af Rema 1000: Én af dem bliver helt særlig af denne årsag

11/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Coop er ikke de eneste, der har handlet hos Rema 1000.

Mest læste i dag

Rema 1000 sælger butikker til højre og venstre i øjeblikket.

Det er ikke længe siden, at det så dagens lys, at Rema 1000’s køb af 114 Aldi-butikker blev godkendt, men det er ikke dem alle, der skal blive til Rema-butikker i fremtiden.

Flere har været på rov

Tidligere i dag stod det klart, at dagligvarekæden Lidl har gennemført opkøbet af ti tidligere Aldi-butikker gennem Rema 1000. 

På ti af adresserne vil Lidl åbne nye dagligvarebutikker den kommende tid. De nye butikker er beliggende i Slagelse, Stege, Væggerløse, Bjerringbro, Brande, Esbjerg, Hirtshals, Holstebro, Viborg og Aabybro.

I morges kom det også frem, at Dagrofa, der står bag Meny, Spar og andre havde været på rov hos Rema 1000.

“Med tilføjelsen af syv nye butikker får Dagrofa i alt 529 butikker i Danmark. De nye butikker kommer via en indgået handel med REMA 1000, der har købt en række butikker af Aldi Danmark. Parterne ønsker ikke at oplyse den konkrete salgspris. Dagrofa har sammen med de selvstændige købmænd de senere år investeret mere end 1 milliard kroner i nye butikker samt inventar og moderniseringer af butikker”, stod det skrevet i en pressemeddelelse fra Dagrofa selv.

Coop hopper med på vognen

Nu er det kommet frem, at Coop også melder sig ind i kampen, da de skal overtage tre af Rema 1000’s nyerhvervede Aldi-butikker.

Det skriver B.T.

To af de tre bliver til Coop 365-butikker, der kommer til at ligge i Helsinge og Nyborg, mens den sidste bliver en del af det nye koncept ‘Coop Supermarked’ og kommer til at ligge i Odense.

Anbefalet til dig