Coop med alvorlig advarsel: Flere kunder og medlemmer er allerede ramt

Nyheder
Foto: Shutterstock
Coop advarer nu sine mange kunder og medlemmer.

Lige nu læser andre også

Det er kun to dage siden, at Coop udsendte en advarsel, og allerede nu er den gal igen.

Sidste gang var en falsk konkurrence i omløb på Facebook i koncernens navn:

"For at få gevinsterne skal man afgive oplysninger om bl.a. betalingskort. Det er en falsk konkurrence og har ikke noget med COOP at gøre", advarede Coop.

Denne gang er sagen dog en helt anden, da svindlerne går lidt mere direkte til værks...

Afbryd opkaldet

Via appen 'Mit Digitale Selvforsvar' har Coop nu igen udsendt en advarsel, hvori de skriver, at flere kunder og medlemmer har modtaget et særligt opkald:

"Flere kunder og medlemmer har oplyst, at de modtager opkald fra et 'Computerfirma i Odense' som tilbyder en opdatering af ens computer for 800kr som det oplyses at man har vundet i en konkurrence i COOP."

Selvom det måske lyder dejligt, så skal man ikke falde for den. Det er nemlig svindel. Koncernen kommer også med en opfordring til kunderne, såfremt de modtager opkaldet:

"Det er et scam. COOP har ikke en sådan konkurrence. Modtager man et sådant opkald, skal man afbryde opkaldet", skiver Coop afslutningsvist.

Svindel hærger

I og med at vi befinder os i en digital tidsalderer, skal vi være yderst opmærksomme på svindel, når vi bevæger os på nettet.

Her har svindlerne nemlig lagt forskellige fælder ud, som uskyldige ofre desværre falder i indimellem, hvilket ovenstående advarsel er et godt eksempel på.

Derfor er det altid godt at sprede budskabet om disse svindelnumre.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig