Coop med helt ny satsning: Går sammen med influencere

22/4/22 04:42

Ida Hansson

Nu lancerer Coop et helt nyt samarbejde.

Med en mellemting af influencer-marketing og reality-tv går SuperBrugsen, Kvickly og Dagli´Brugsen helt nye veje i sin markedsføring og forsøger at bryde med traditionerne i dagligvarehandelen, hvor tilbudsmarkedsføring er altdominerende. Det oplyser Coop Danmark i en pressemeddelelse.

Kendte navne som komikeren og kokken Simon Jul, TV-værten og skuespilleren Sarah Grünewald og influenceren og journalisten Isabella Alberte, står i spidsen for hver deres nye univers med film og programmer, der udkommer på tværs af Facebook, Instagram, Youtube og Coops egne kanaler.

Her kan kunderne opleve underholdende og inspirerende programserier med udgangspunkt i de tre kæders respektive særpræg.

Der er i denne uge premiere på den første serie, som hedder ”Lige til at spise – med SuperBrugsen.” Her er Simon Jul vært og dommer for en række medvirkende, der i løbet af en række programmer over de kommende uger, dyster om at lave Danmarks bedste hverdagsret.

”Vi vil med filmene vise, at SuperBrugsen tilbyderdet, en yngre målgruppe efterspørger fra en moderne dagligvarebutik: Det store udvalg af sunde, grønne varer og gode konkrete veje til at leve et mere bæredygtigt og mindre klimabelastende hverdagsliv,” siger kædedirektør Kenneth Pedersen, SuperBrugsen.

Den nye influencer-satsning er ét element af en række i forbindelse med relancering af SuperBrugsen som Danmarks største og førende supermarkedskæde.

”Vi har udviklet en helt ny visuel identitet til SuperBrugsen. Det sanselige og det legende er noget, vi gerne vil forbindes med, og her er filmene en langt bedre måde end traditionel dagligvaremarkedsføring at vise det på, over for en bevidst og krævende yngre målgruppe,” siger senior marketingchef Rikke Bangild, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen og Kvickly.

Alle 3 koncepter er udviklet i et samarbejde mellem Coop og Represented By Bloggers Delight og udkommer i videoformater af 1-6 minutters længde på tværs af betalte og egne kanaler.