Coop med vildt 'tilbud': Helt gratis

Af: Thea Andersen

|

30/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mange butikker har købt stort ind til julen, men det ligner bestemt ikke, at det er dem alle, der har solgt deres varelager. Derfor er flere supermarkeder i gang med vilde tilbud og endda tilbud, hvor du kan hente det helt gratis.

Mest læste i dag

Det kan kræve en lille køretur, men hvis ikke du bor langt fra butikken, kan du få en eller flere liter laktosefri sødmælk helt gratis.

På Facebook har Coop365 Christiansfeld delt et opslag, hvor de oplyser, at de har for meget laktosefri sødmælk. I stedet for at smide litervis af mælk ud, som de så nødigt vil, så deler de dem ud til kunder.

Du skal blot skrive "Ja tak" i kommentarfeltet til 'tilbuddet', og så vil du kunne gå ind i butikken og hente så mange liter sødmælk, du vil - helt gratis.

"Vi har en del laktosefri sødmælk i overskud, som du nu kan få GRATIS. For at sikre alle mulighed, skal du blot reservere din ordre her. Alle mælk er bedst før d. 03-01-23." lyder det i opslaget fra Coop365.

Coop365 skriver, at mælken skal hentes senest i dag fredag den 30. december, og der er angiveligt ikke noget maksimum antal man kan hente. Du skal således blot skrive "Ja tak" og derefter det antal du ønsker at hente.

'Tilbuddet' gælder så længe lager haves.

Flere butikker deler gratis ud

Det er ikke kun Coop365 Christiansfeld, der deler gratis mælk ud.

I går gjorde SuperBrugsen i Bramming det samme, og på de sociale medier ser det ud til, at mange af de Coop-ejede butikker har været ude med disse tilbud, hvor du har kunne hente mælk gratis.

I Løvbjerg er det ikke mælk, men derimod energidrik, som de har givet gratis væk til kunderne. Det kan du læse mere om via dette link.

Anbefalet til dig