Coop melder ud inden grundlovsdag: Disse kæder holder lukket

Nyheder
Foto: Shutterstock
Nu løfter Coop sløret for, hvor man kan handle på grundlovsdag.

Mest læste i dag

Grundlovsdag, den 5. juni, er en dag, hvor alle større butikker i Danmark skal holde lukket.

Dog er sagen en anden for de mindre butikker, som gerne må holde åbent på den særlige dag. Coop har nu løftet sløret for, at man på onsdag kan handle som normalt i omkring 700 af deres butikker.

Sådan skriver de i en pressemeddelelse.

Det vil primært være Brugsen/Dagli´Brugsen- og 365discount-butikkerne, der holder åbent, lyder det fra kæden.

Derudover vil enkelte Kvickly og SuperBrugsen butikker også holde åbent. Disse butikker ligger primært ved havne- eller turistområder, hvor der er givet dispensation fra lukkeloven, så de må holde åbent på trods af de generelle regler.

For at finde ud af præcist hvilke butikker der holder åbent - samt deres specifikke åbningstider - kan man tjekke det på butikkens hjemmeside eller i Coop-appen.

Det gør det nemt for kunderne at planlægge deres indkøb og sikre, at de kan få de varer, de har brug for - selv på en dag hvor mange butikker ellers holder lukket.

Det er vigtigt at bide mærke i, at det altså ikke er umuligt at få fat i en liter mælk, selvom mange butikker holder lukket på.

I alt vil der være cirka 700 Coop-butikker åbne på Grundlovsdag, hvilket sikrer god dækning og tilgængelighed for kunderne.

Ved at tjekke åbningstiderne på forhånd kan man undgå at gå forgæves og sørge for, at man kan få gjort sine indkøb uden problemer.

Anbefalet til dig