COOP udsender advarsel om MitID til samtlige kunder

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er nu tid til at spidse ører.

Lige nu læser andre også

Det er langt fra alle danskere, der er bekendte med den populære app 'Mit digitale selvforsvar'.

Men det er en fejl.

På den populære app bliver der - når det er relevant - udsendt advarsler fra politiet og store virksomheder, der omhandler alt fra falske konkurrencer på sociale medier til falske sms'er i omløb.

Netop nu er der blevet udsendt en advarsel fra Coop, hvilket er et glimrende eksempel på, hvorfor man bør havde appen downloadet på sin telefon

Sagen er den, at svindlere forsøger at lokke personlige oplysninger ud af uskyldige ofre i COOP BANK's navn. Svindlerne håber på, at de ved at udgive sig for at være Coop kan franarre dig dine oplysninger.

Når du modtager opkald fra de store danske firmaer, er det vigtigt, at du tager dine forbehold. Der er nemlig ingen af dem, der vil bede om dine personlige oplysninger over telefonen.

Hvis du har modtaget et suspekt opkald eller en suspekt besked, bør du få bekræftet fra firmaet selv, at de har henvendt sig, inden du foretager dig noget.

Du kan læse hele Coops advarsel herunder.

"Der er personer der har oplevet, at blive ringet op af COOP BANK, som afkrævede dem personlige oplysninger vedrørende MitID mv.

Det gør COOP BANK ikke.

Dine personlige oplysninger vil aldrig bliver afkrævet via et telefonopkald. Modtager du et sådan opkald, så afbryd opkaldet, og du kan også anmelde episoden til COOP."

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig