Coop udsender advarsel til alle danskere

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu advarer fødevaregiganten

Mest læste i dag

I en tid præget af teknologiske fremskridt og digital kommunikation står forbrugerne over for en ny trussel.

Coop, den velkendte fødevaregigant, har udsendt en advarsel om en ondsindet phishing-mail, der cirkulerer og lokker folk med falske belønninger.

Advarslen kommer via Coops sikkerhedsapp, Mit Digitale Selvforsvar, og beskriver en mail, der udgiver sig for at være fra Coop. Den lokker modtagerne med en belønning under påskud af, at Coop åbner et nyt varehus. Dog er det vigtigt at bemærke, at skrifttypen ikke matcher Coops officielle design, og advarslen understreger, at "mailen er ikke fra COOP."

"Modtager du denne mail, skal du slette den med det samme og IKKE klikke på linket. Se vedlagte billede, som viser den falske mail," lyder den kraftige anbefaling fra Coop.

Phishing-mails er en velkendt metode, hvor svindlere forsøger at narre modtagerne til at afgive personlige oplysninger eller klikke på ondsindede links. Med den stigende digitalisering er det afgørende at være opmærksom og følge sikkerhedsråd som dem, der deles af Coop.

"Svindlere bliver desværre mere avancerede, og det er vigtigt, at forbrugerne forbliver opmærksomme. Vi opfordrer alle til at være forsigtige og følge vores retningslinjer for digital sikkerhed," udtaler Coop i deres advarsel.

Forbrugerne opfordres til at være ekstra opmærksomme på ukendte e-mails, især dem, der lover belønninger eller beder om personlige oplysninger. I en tid, hvor digital sikkerhed er afgørende, er det bedre at være på vagt og undgå potentielle trusler.

Foto: Mit Digitale Selvforsvar

Anbefalet til dig