Coronaens pris: Nu aflyses kæmpe motionsløb

Nyheder
Nu aflyses løbet. Foto: Royal Run
På baggrund af corona-situationen aflyses Royal Run 2020. Samtidig er datoen for Royal Run 2021 planlagt til 2. pinsedag, 24. maj, og d. 17. maj i Grønland.

Mest læste i dag

På grund af covid-19 blev dette års Royal Run i første omgang udsat til efter sommer, men nu har en enig styregruppe besluttet at aflyse Royal Run 2020. Det oplyser løbsarrangørerne selv i en pressemeddelelse. 

”Vores vigtigste opgave er at sikre alle deltageres sikkerhed og sundhed, og vi mener ikke, at det er realistisk og forsvarligt at samle så mange mennesker til Royal Run efter sommer. Det er ærgerligt, for vi er mange, der havde håbet på og glædet os til, at det kunne være muligt at mødes til en stor fællesskabsfest i løbeskoene,” siger DIF-direktør Morten Mølholm på vegne af Royal Runs styregruppe.

Ser frem til pinsen næste år

Selv om der er en risiko for, at samfundet endnu ikke er blevet corona-frit i maj 2021, planlægger Royal Run-arrangørerne frem imod at kunne samle danskerne til Royal Run.

”Royal Run er en folkefest og en motionsbegivenhed, der motiverer mange danskere til at komme ud at røre sig og deltage i fællesskabet. Vi tror og håber, at vi til maj næste år er kommet ud på den anden side og atter kan samles i det store idrætsfællesskab, og vi sætter derfor denne dato,” begrunder Morten Mølholm.

Tilmeldinger overføres

Royal Run 2021 bliver afholdt i de samme byer, som var planlagt til 2020-udgaven, og de godt 70.000, der lige nu er tilmeldt Royal Run 2020, vil automatisk blive overført til 2021. Skulle man være forhindret i at deltage i 2021, kan man til få pengene refunderet indtil d. 8. september.

Tilmeldingen til Royal Run 2021 åbner på et senere tidspunkt.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig