Coronafrygt får mand til at dræbe – først kæresten, så sig selv

Nyheder
Foto: Shutterstock
En 54-årig mand fra Illinois har skudt sin 59-årige partner, før han selv begik selvmord. Han frygtede, at de havde coronavirus

Mest læste i dag

Den 54-årige Patrick Jersernik og hans partner Cheryl Schriefer blev fundet døde torsdag aften, efter parrets familie var blevet bekymrede over ikke at have ørt fra dem.

Det skriver buzzfeednews.com

Will County Sheriffs office har skrevet i en pressemeddelelse, at de blev tilkaldt til parrets hjem omkring klokken otte om aftenen torsdag. Her skriver de også, at grunden til forbrydelsen var, at Patrick frygtede, at parret var blevet smittet med coronavirus.

 

Ingen tidligere tilfælde af vold i hjemmet

Parret blev fundet med dræbende skudhuller og en revolver blev fundet nær Patricks lig.

”Familien var ankommet til stedet og fortalte, at Patrick havde været bange for, at ham og Cheryl havde fået coronavirus, og at Cheryl var blevet testet to dage tidligere,” det siger Will County Sheriffs Office i deres pressemeddelelse. Der står også:  

”Det blev fortalt at Cheryl havde haft problemer med at trække vejret, og familien fortæller at Cheryl ikke havde fået sine testresultater endnu.”

Ifølge Will County Sheriffs Office havde der ikke været nogle tidligere tilfælde af vold i hjemmet, og parret har kun haft begrænset kontakt med det lokale politi.

Testen var negative

I obduktionsrapporten fredag blev det bekræftet, at parrets død var henholdsvis mord og selvmord, og begge personer testede negativ for COVID-19.

Myndighederne advarer om, at der er en farer for vold i hjemmet og understreger at der stadig behandler beskyttelsesordrer for ofre for vold. Det på trods af, at andre retslige funktioner er lukket ned.

“Under denne COVID-19 pandemi, omhandler størstedelen af opkald som vores betjente besvare vold i hjemmet,” siger Will County Sheriffs Office.

Anbefalet til dig