Coronaskeptisk kendis er medejer af testfirma

Hvis man har fulgt med i coronadækningen hertillands, så vil man umiddelbart kunne nikke genkendende til at have stødt på navnet.

I takt med, at man hører fra adskillige eksperter i forbindelse med coronadækningen, så hører man også af og til fra diverse skeptikere af virusset, herunder Manniche, der er et navn, de fleste vil have stødt på.

Vibeke Manniche, sammen med datteren, Mai Manniche, har nemlig deltaget ved flere demonstrationer mod coronarestriktionerne i Danmark, hvilket de har gjort i det seneste halvandet år. Hertil har de trodset nedlukninger, luftet deres frustrationer over regeringens håndtering af virusset, hvortil de sågar har udgivet en samtalebog om coronavirus. 

Det skriver SE og HØR.

Læs også

Jørgen Leth ramt af alderdommen: 'Jeg vil gerne have nogle flere år'

Man vil umiddelbart kunne nikke genkendende til at have hørt om kritikken, som var rettet mod Vibeke og Mai Manniche, da de blev beskyldt for at have delt misinformation om coronavirus samt kuren, hvor en del af kritikken stammede fra, at de havde trukket en sammenhæng mellem Christian Eriksens kollaps under kampen mod Finland, til vaccinen, som hans klub benægtede, at han skulle have fået. 

Man kan derfor argumentere for, at den vedholdende cooronaskepsis krakelerer, når man samtidig har delt ejerskab over en virksomhed, der forhandler spyttest fra Kina. 

Det er nemlig blevet afsløret af Finans, at Vibeke Manniche, som også er uddannet læge, står registreret som medejer af virksomheden Medikal, som i de seneste måneder har tilbudt samt solgt corona-spyttest. 

Det fremgår af Medikals hjemmeside, at denne form for test er "afgørende for både folkesundheden og for virksomheder og offentlige institutioner, der ønsker at få arbejdspladsen til at fungere optimalt, samtidig med at man markant nedsætter risikoen for smittespredning".

Mediet fortæller endvidere, at Vibeke står til at eje knap halvdelen af firmaet, hvorimod hendes søn, David Manniche, står til at eje 51 procent. 

David Manniche fortæller, at Vibeke ikke er en del af den daglige drift i Medikal, hvorefter han oplyser, at virksomheden naturligvis tager virusset meget seriøst. 

Medikal deler adresse med virksomhederne Liva Group og Jewlscph, som henholdsvis Vibeke Manniche og smykkedesigner Mai Manniche har ejerskab over.

Læs også

Stor nyhed i dansk by: Landets første