Cougar løs på TV2 : Kvindelig tv-stjerne i forhold med yngre praktikant og elev

02/11/2021

Per Broch

Gør TV2 forskel på deres mandlige og kvindelige profilerede værter, hvis de har forhold til yngre praktikanter? Efter Journalista.dks afsløringer, kan det godt se sådan ud. Foto: Shutterstock.com
Forholdene skulle blandt andet have foregået i specielt indrettede værelser til studieværter på Kvægtorvet i Odense og dokumenteret af en Snapchat-besked, som en af mændene rundsendte til sine venner.

Mest læste i dag

For snart et år siden rystede TV2 den danske medieverden, da man på en meget dramatisk måde sagde farvel til sine mangeårige værter Jes Dorph-Petersen og Jens Gaardbo.

Det skete efter en advokatundersøgelse udarbejdet af firmaet Norrbom Vinding havde fastslået, at de begge skulle have haft forhold til den samme langt yngre kvindelige studievært på TV2.

Selv om forholdene havde flere årtier på bagen vurderede TV2 det alligevel nødvendigt at skille sig af med ikonerne, fordi statsmediet vurderede, at de ikke længere kunne bestride fremtrædende positioner.

Samtidig lød det fra stationens topledelse, at der ikke var nogle hellige køer, når det handlede om at komme forhold mellem højt profilerede og meget ældre medarbejdere til livs med langt yngre kollegaer.

Nu kan Journalista.dk på baggrund af en lang række samtaler med personer i og omkring TV2 afsløre, at dette langt fra synes at være tilfældet. For mens Jes Dorph-Petersen og Jens Gaardbo blev fyret for forhold til den nyansatte og kvindelig journalist, Therese Philipsen, har en endnu unavngiven midaldrende kvindelig TV2-stjerne været i forhold med langt yngre mandlige kollegaer, mens de var ansat på det statslige medie som henholdsvis journalistpraktikant og elev.

Vel og mærke forhold, der ikke som tilfældet var med Jes Dorph-Petersen og Jens Gaardbo ligger omkring 20 år tilbage, da forholdene har stået på indenfor de seneste år.

Ifølge Journalista.dk beviser blandt andet en Snapchat-besked, den ene af mændene rundsendte til sine venner, forholdet til den meget kendte og langt ældre kvindelige studievært.

Et samvær der blandt andet skulle have fundet sted på selve TV2, hvor der her er bygget specielle værelser, som studieværter kan gøre brug af i forbindelse med udførelsen af deres arbejde.

 

 

Anbefalet til dig