Da datoen var sat, tog sagen en uventet drejning: Nu er der nyt fra NORMAL

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er der nyt.

Mest læste i dag

NORMAL har åbnet mere end 570 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Finland og Portugal, hvoraf 135 af dem er åbnet herhjemme.

Og nu er det Nykøbings tur til at få en NORMAL-butik åbnet, selvom det ikke har været så ligetil.

Kæden, som før har gjort en indsats for at åbne en butik i byen, har nu fundet en adresse, hvor de forventer at kunne åbne en butik i foråret 2024.

Det skriver LigeHer.nu.

Allerførst blev morsingboerne lovet, at de ville få en NORMAL-butik i efteråret 2022, men sådan blev det ikke.

Da åbningen blev udskudt til foråret 2023, hvor datoen igen var blevet fastsat, måtte kæden melde ud, at denne åbning også ville blive udskudt - og endda på ubestemt tid. 

Det skyldes, at kæden ikke længere havde lokaler til butikken. Nu lader alt dog til at være på plads, hvorfor beboerne i området godt kan begynde at glæde sig:

"Vi sælger mærkevarer inden for make-up, husholdningsartikler, personlig pleje og en lang række basisvarer, som mange mennesker allerede kender og bruger på badeværelset, i køkkenet og til rengøring. Mærkerne omfatter fx L’Oréal, Gillette, Colgate og Ajax, og vi sælger varerne til faste lave priser, der ofte vil være lavere end den generelle markedspris", forklarer Lars Bjerring, Country Manager i en pressemeddelelse.

"Vores mål er, at du som kunde får en unik oplevelse, hver gang du besøger en af vores butikker. Derfor får vi, udover det faste sortiment, hele tiden nye varer hjem - også fra spændende brands, som du kun finder i NORMAL. Faktisk får vi ca. 100 nye varer i butikkerne hver eneste uge, og det gør, at der altid er noget nyt og spændende at finde i butikken", fortsætter Lars Bjerring.

Når dørene slås op til en ny butik, sker det altid med et brag af en åbningsfest, og åbningen i Nykøbing Mors, bliver ingen undtagelse: Kunderne kan her se frem til masser af events, konkurrencer, giveaways – og masser af god stemning.

Den præcise dato for åbningsfesten offentliggøres på et senere tidspunkt.

Anbefalet til dig