Dårligt nyt: Nu rykkes udbetalingen af dine indefrosne feriepenge

02/03/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu må danskerne væbne sig med tålmodighed.

Mest læste i dag

Da der første gang kom nyt omkring de resterende to ugers indefrosne feriepenge, så lød meldingen, at danskerne ville få dem inden påske, og at de kunne udbetales i begyndelsen af marts.

Nu er vi så nået til begyndelsen af marts, og her lyder meldingen så, at de udbetalingen af de indefrosne feriepenge er blevet rykket.

Til Ekstra Bladet fortæller beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard nemlig, at udbetalingen af pengene er blevet rykket og i stedet for begyndelsen af marts, vil det være i slutningen af marts, at danskerne kan bede om at få deres sidst to ugers indefrosne feriepenge udbetalt.

Du vil få besked i e-boks

"Som vi har aftalt med Folketingets partier, kan man få udbetalt sine feriepenge fra slutningen af denne måned. Det er godt, at penge kan komme ud og få gang i hjulene, fordi der er mange virksomheder, som er hårdt ramt. Derfor er det håbet, at feriepengene bliver brugt på danske varer og i lokale butikker,” lyder det fra beskæftigelsesministeren.

Der er altså ikke længe til, at det igen er muligt at få en klækkelig udbetaling til sin bankkonto, hvis man har fået indefrosset feriepenge.

Når feriepengene er klar til udbetaling, vil danskerne få besked om det i e-boks.

Hvis du gerne vil se, hvor mange indefrosne feriepenge du har tilbage, så kan du gå ind og tjekke det via artiklen herunder.