Dagli'Brugsen oplever store problemer: Nu har de gjort alternativt tiltag

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det kører ikke ligefrem på skinner i Dagli'Brugsen i Tebstrup.

Lige nu læser andre også

Dagli'Brugsen i Tebstrup står over for udfordringer, som mange lokale købmænd oplever i disse dage. 

En faldende kundetilstrømning og konkurrence fra større dagligvarebutikker i området har sat butikken under pres, og brugsuddeler Terese Mikkelsen erkender, at de på et eller andet tidspunkt må overveje butikkens fremtid.

Sådan skriver TV 2.

For at imødekomme situationen har Dagli' Brugsen Tebstrup valgt en usædvanlig tilgang for at tiltrække flere kunder. 

Ugentligt deler de butikkens komplette regnskab offentligt på Facebook, hvilket giver kunderne løbende indsigt i butikkens økonomiske situation.

“Vi gør det for at give kunderne et indblik i, hvordan det går, og hvor meget mere de skal handle, for at vi kan overleve”, udtaler Terese Mikkelsen.

Hun understreger, at intentionen ikke er at udstille nogen, men simpelthen at informere kunderne om den pressede situation.

Selvom butikken både deler positive og negative regnskaber, og kunderne kan se den direkte effekt af deres støtte, har den indtil videre ikke oplevet markante ændringer i bundlinjen. 

Ikke desto mindre skaber denne åbenhed opmærksomhed omkring udfordringen, og Terese Mikkelsen håber på at appellere til kundernes støtte til lokalsamfundet.

I en tid, hvor butikken kæmper for overlevelse, understreger brugsuddeleren, at der er en større hensigt med initiativet – nemlig at vække forståelse for vigtigheden af at støtte det lokale samfund.

Herunder kan du se den seneste opdatering på Facebook.

Anbefalet til dig